Cum cumpăr

Alege produsele

Folosind meniul Produse din partea superioară a paginii puteţi selecta categoria de produse care vă interesează. De asemenea puteţi utiliza Căutarea care este situată în partea dreaptă superioară a paginii sau puteți accesa produsul dorit direct din categoriile prezentate pe pagina principală, apăsând pe imaginea acestuia . După găsirea produsului care corespunde dorinţelor dumneavoastră, apăsaţi butonul Adaugă în coș pentru adăugarea acestuia în coşul de cumpărături. În acest moment veţi fi direcţionat către pagina coşului de cumpărături.

Coşul de cumpărături

Coşul de cumpărături conţine toate produsele pe care dumneavoastră le-aţi selectat. Aici, puteţi actualiza cantităţile fiecărui produs (un produs este adăugat în coş cu cantitatea 1). Renunţarea la unul dintre produse se realizează prin setarea cantităţii la valoarea 0 şi apăsarea butonului Actualizare coş de cumpărături. Dacă doriţi să cumpăraţi şi alte produse, folosiţi butonul Continuă cumpărăturile pentru a reveni la ultima listare de produse. Pentru a vizualiza detaliile unui produs aflat în coşul de cumpărături, apăsaţi pe numele acestuia. Dacă aveți un cupon de reducere, introduceți codul respectiv în câmpul Coduri de discount și apăsați butonul Aplică cod.

Completarea datelor de livrare şi trimiterea comenzii

După configurarea coşului de cumpărături, apăsați butonul Continuați spre finalizarea comenzii. Puteți finaliza o comandă ca utilizator neînregistrat sau vă puteți crea un cont pentru un acces mai facil în viitor. De asemenea, vă puteți loga pe fancycouture.ro cu contul dumneavoastră de Facebook, folosind butonul Conectează-te cu Facebook situat în antetul paginii, lângă Coșul meu. Dacă aveţi deja un cont, completaţi câmpurile Adresă de email şi Parolă în secţiunea Autentificare sau folosind formularul de autentificare din antetul paginii. Altfel bifați opțiunea Înregistrare pentru crearea unui cont, apoi apăsați butonul Continuă. Completaţi sau modificaţi, dacă este cazul, informațiile de facturare, apoi apăsați butonul Continuă. După ce aţi specificat toate informaţiie necesare, apăsaţi butonul Comandați pentru finalizarea comenzii. Veţi primi un email cu informaţii referitoare la comandă.