Termeni și condiții

Accesul și utilizarea prezentului website pus la dispoziție de SC INEDIT COMPANY SRL sunt supuse următorilor termeni și condiții:

1. Toate drepturile, inclusiv cele de proprietate intelectuală, cu privire la acest website și la conținutul său (incluzând, dar fără a se limita la: text, imagini etc.) aparțin în exclusivitate SC INEDIT COMPANY SRL, cu sediul în Ploiești, Str. Caraiman, nr.7, jud. Prahova, România, nr. de ordine în registrul comerțului J29/1340/1993, cod de înregistrare fiscal RO 6088851, capital social 5.000 RON.
Prin accesarea website-ului sunteți de acord să folosiți conținutul acestuia numai în scop personal, privat, și nu în scopuri comerciale, de publicitate sau distribuție.
Este interzisă reproducerea conținutului prezentului website în scopuri comerciale sau în alte scopuri decât cel personal.

2. Prin utilizarea acestui website acceptați să vă asumați termenii și condițiile descrise în conținutul său. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile conținute în website, vă rugăm să nu accesați și/sau să nu utilizați acest website.

3. SC INEDIT COMPANY SRL are dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile descrise în website, cu condiția publicării acestor modificări în același website. Cu ocazia accesării website-ului, vă rugăm să treceți în revistă termenii și condițiile conținute în acesta, în scopul de a fi la curent cu orice modificări survenite. În cazul în care, cu ocazia accesării website-ului, luați cunoștință de modificările intervenite și continuați să utilizați website-ul, înseamnă că sunteți de acord cu modificările termenilor și condițiilor operate de către SC INEDIT COMPANY SRL.

4. Toate informațiile conținute în website, precum și întregul său conținut trebuie avute în vedere ca atare, astfel cum acestea sunt în mod expres înfățișate și explicitate în website, fără a fi interpretate, extinse sau comentate. SC INEDIT COMPANY SRL se supune legislației în vigoare cu privire la răspunderea pentru vicii și cu privire la garanții, fără a-și asuma vreo răspundere suplimentară în această privință.

5. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC INEDIT COMPANY SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. SC INEDIT COMPANY SRL este înregistrată în registrul de evidență al ANSPDCP sub nr. 23654.

Scopul colectării datelor este acela de a a asigura confirmarea către client a comenzilor, îndeplinirea obligațiilor asumate de societate prin încheierea contractelor de vânzare-cumpărare, asigurarea corectitudinii operațiunilor de livrare a produselor, trimiterea, cu acordul clienților, de reclame/publicitate, abonare la newsletter etc.

6. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastră personale. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: SC INEDIT COMPANY SRL.

Refuzul dumneavoastră de furnizare a datelor cu caracter personal determină imposibilitatea realizării acordului de voință asupra livrării produselor și imposibilitatea de executare a comenzilor transmise. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

7. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC INEDIT COMPANY SRL, persoană de contact Viorica Untu. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pe adresa de email office@fancycouture.ro.

8. SC INEDIT COMPANY SRL nu răspunde pentru nicio daună indirectă rezultată din utilizarea prezentului website.

9. SC INEDIT COMPANY SRL nu garantează că funcționarea prezentului website va fi continuă și neîntreruptă și nici nu garantează pentru inexistența erorilor sau a virușilor sau a altor tipuri de paraziți informatici.

10. Produsele oferite pe website vor fi furnizate în limita disponibilității.

11. Se oferă o garanție de 30 de zile pentru toate produsele oferite pe website.

12. SC INEDIT COMPANY SRL face toate diligențele pentru ca reproducerea culorilor și texturilor produselor ale căror imagini sunt publicate în website să fie cât mai aproape de realitate. Vă rugăm însă să aveți în vedere că modul în care dumneavoastră percepeți culorile și texturile poate fi diferit în funcție de mijloacele tehnice pe care le folosiți și de setările ecranului la care vizualizați imaginile, astfel încât este posibil ca nuanțele și texturile vizualizate de dumneavoastră să difere într-o oarecare măsură de cele efective ale produselor livrate. SC INEDIT COMPANY SRL nu își asumă răspunderea pentru aceste discrepanțe.

13. Prin indicarea în comandă a mărimii alese de dumneavoastră, rezultă că v-ați însușit mărimea respectivă astfel cum aceasta este descrisă în Tabelul de mărimi pus la dispoziție pe website. Pentru evitarea oricăror inconveniente, înainte de a plasa comanda, vă rugăm să verificați mărimea aleasă de dumneavoastră în Tabelul de mărimi.

14. SC INEDIT COMPANY declară pe proprie răspundere că nu transmite utilizatorilor săi mesaje comerciale nesolicitate (spam).

15. SC INEDIT COMPANY SRL declară pe proprie răspundere că întreg conținutul de pe site-ul său este original și că folosește resurse (imagini de produs, specificații, video, text etc.) cu acceptul sursei, fără să încalce legea copyright-ului. Dacă sunteți de părere că ați întâlnit un caz de încălcare a drepturilor de autor în prezentul website vă rugăm să îl raportați la adresa de email office[at]fancycouture.ro.

16. SC INEDIT COMPANY SRL declară pe proprie răspundere că nu este implicată în operațiuni de contrafacere a mărcilor terțe, comercializând numai produse originale, sub marca proprie "FANCY CASA DE MODA" înregistrară în Registrul Național al Mărcilor sub nr. 063092. 

17. Detaliile privind plasarea comenzilor le regăsiți în secțiunea Cum cumpăr.

18. Detaliile privind livrarea comenzilor le regăsiți în secțiunea Expedieri și retururi.

19. Pentru sugestii și reclamații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40 (740) 220 344 sau să ne scrieți pe adresa liliana.ene@confectii.ro, persoană de contact Liliana Ene.

20. SC INEDIT COMPANY SRL vă stă la dispoziție pentru orice informații sau lămuriri suplimentare legate de conținutul prezentului website.